Dacă un dispozitiv este resetat, telefonul mobil conectat la dispozitiv înainte de resetare îl mai poate controla?
Dacă un dispozitiv este resetat, telefonul mobil conectat la dispozitiv înainte de resetare îl mai poate controla
După ce un dispozitiv este resetat, dispozitivul este eliminat automat din aplicație (acest lucru nu este valabil dacă un dispozitiv precum o cameră este asociat forțat cu aplicația). În acest caz, telefonul mobil nu mai poate controla dispozitivul, iar alte telefoane mobile se pot conecta la dispozitiv.
Documentație GHome