Cum deconectez/șterg un dispozitiv dacă doresc să-l reconectez?
Cum deconectez/șterg un dispozitiv dacă doresc să-l reconectez
- Atingeți dispozitivul din lista de dispozitive pentru a-i deschide panoul de control.
- Atingeți butonul din colțul din dreapta sus pentru a accesa pagina de editare a dispozitivului.
- Atingeți pentru a elimina dispozitivul dorit din lista de dispozitive. Rețineți că scenele de automatizare și de execuție rapidă asociate acestui dispozitiv vor deveni invalide.
- Puteți, de asemenea, să resetați starea modulului de asociere la rețea pentru a elimina dispozitivul din lista de dispozitive.
[!NOTE] Pentru a asocia un dispozitiv cu nivel ridicat de securitate, cum ar fi o cameră inteligentă, o sonerie video sau o încuietoare inteligentă, cu un alt cont, trebuie să-l eliminați mai întâi din contul inițial.
Documentație GHome