Cum anulez un dispozitiv partajat?
Cum anulez un dispozitiv partajat
- Atingeți dispozitivul partajat din lista de dispozitive pentru a-i deschide panoul de control.
- Atingeți butonul din colțul din dreapta sus pentru a accesa pagina de editare a dispozitivului.
- Atingeți Partajează dispozitivul. Pe Android, atingeți și mențineți apăsat dispozitivul pentru a-l șterge. Pe iPhone, glisați dispozitivul spre stânga și atingeți Șterge.
După ce mi-am partajat dispozitivul cu membrii familiei, trebuie să-l partajez din nou când adaug un dispozitiv nou?
După ce mi-am partajat dispozitivul cu membrii familiei, trebuie să-l partajez din nou când adaug un dispozitiv nou
De ce nu pot partaja dispozitivul cu alte persoane?
De ce nu pot partaja dispozitivul cu alte persoane
Documentație GHome