După ce mi-am partajat dispozitivul cu membrii familiei, trebuie să-l partajez din nou când adaug un dispozitiv nou?
După ce mi-am partajat dispozitivul cu membrii familiei, trebuie să-l partajez din nou când adaug un dispozitiv nou
Puteți urma acești pași:
- Regulile de partajare a dispozitivelor pot fi setate de dvs. După autentificarea în aplicație, vizualizați dispozitivele partajate în Profil → Partajarea dispozitivelor.
- Accesați pagina de editare a utilizatorilor cu care partajați dispozitivul asociat și alegeți dacă dispozitivele noi se partajează automat. Dacă este activat, dispozitivele adăugate ulterior sunt partajate automat cu utilizatorul. Dacă este dezactivat, nu vor fi partajate automat și trebuie partajate din nou manual.
Documentație GHome