Чи буде видалено інформацію про сім'ю після видалення сім'ї?
Що відбувається з інформацією про сім'ю та пристроями під час видалення оселі.
Шановний користувачу, перепрошуємо за незручності. Якщо ви видаляєте оселю як її власник, інформація про сім'ю буде видалена, а додані пристрої скинуто. Якщо ви видаляєте сім'ю як адміністратор або звичайний член сім'ї, сім'я продовжує існувати, але ви залишаєте її та більше не можете переглядати інформацію про сім'ю чи керувати побутовою технікою або сценаріями.
Документація GHome