Informațiile familiei vor fi șterse după ștergerea familiei?
Ce se întâmplă cu informațiile familiei și cu dispozitivele la ștergerea unei locuințe.
Stimate utilizator, ne pare rău pentru neplăcerile create. Dacă ștergeți o locuință în calitate de proprietar, informațiile familiei vor fi șterse, iar dispozitivele adăugate vor fi resetate. Dacă ștergeți o familie în calitate de administrator sau de membru obișnuit al familiei, familia continuă să existe, dar dumneavoastră părăsiți familia și nu mai puteți vizualiza informațiile familiei și nici nu mai puteți utiliza electrocasnicele sau scenele.
Pe lângă restabilirea setărilor din fabrică, există o altă interfață pentru ștergerea datelor din istoric?
Cum să ștergeți datele de utilizare ale dispozitivului în afară de restabilirea setărilor din fabrică.
Câte dispozitive poate controla aplicația în același timp?
Aplicația acceptă până la 200 de dispozitive, însă routerul este factorul limitativ.
Documentație GHome