Cum îmi dezactivez/șterg contul?
Pașii pentru dezactivarea sau ștergerea contului din setările de Securitate a contului.
Stimate utilizator, ne cerem scuze pentru neplăcerile create. Dacă doriți să faceți acest lucru:
- Puteți apăsa pe poza de profil pentru a intra în pagina „Eu”
- Apoi apăsați „Securitatea contului” și „Dezactivează contul”.
Documentație GHome