Pe lângă restabilirea setărilor din fabrică, există o altă interfață pentru ștergerea datelor din istoric?
Cum să ștergeți datele de utilizare ale dispozitivului în afară de restabilirea setărilor din fabrică.
Stimate utilizator, ne cerem scuze pentru neplăceri. Datele de utilizare ale dispozitivului pot fi șterse doar prin „Eliminare dispozitiv — Deconectare și ștergere date”.
Documentație GHome