Cum șterg o cameră după ce am eliminat dispozitivele din ea?
Pașii pentru a șterge o cameră din aplicație după ce dispozitivele sale au fost eliminate.
Stimate utilizator, ne pare rău pentru neplăcerile create. Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a elimina camera:
- Pe pagina Acasă, atingeți pictograma din dreapta „..." de la Toate dispozitivele;
- Accesați Gestionarea camerelor pentru a administra camerele pe care le-ați configurat;
- Atingeți pictograma Editare din colțul din dreapta sus și veți putea elimina camera pe care doriți să o ștergeți.
Vă mulțumim pentru sprijinul și înțelegerea dumneavoastră.
Documentație GHome