De ce nu văd stocarea în cloud când îmi schimb telefonul și mă autentific după ce am achiziționat-o?
Stocarea în cloud este asociată atât contului, cât și camerei, așa că schimbarea oricăruia dintre ele necesită o nouă achiziție.
Stimate utilizator, ne pare rău pentru neplăcerile create. Vă rugăm să verificați dacă contul cu care vă autentificați și camera asociată sunt contul și camera asociate la momentul achiziționării stocării în cloud. Stocarea în cloud este asociată contului și camerei. Dacă camera cu stocare în cloud este asociată unui cont nou, trebuie să achiziționați din nou stocarea în cloud. În mod similar, dacă asociați o cameră nouă contului dvs. care a achiziționat deja stocarea în cloud, trebuie să achiziționați din nou stocarea în cloud pentru această cameră nouă.
Documentație GHome