Poate un utilizator să vadă datele video anterioare ale unui dispozitiv după ce am anulat serviciul de stocare în cloud pentru dispozitiv, iar utilizatorul a achiziționat din nou serviciul de stocare în cloud pentru dispozitiv?
Perioada de valabilitate și datele stocării în cloud sunt asociate atât cu dispozitivul, cât și cu contul utilizatorului, astfel încât datele video nu pot fi vizualizate între conturi diferite.
Stimate utilizator, ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate. Nu, utilizatorul nu poate vedea aceste informații fără a cunoaște datele contului dumneavoastră. Perioada de valabilitate a serviciului de stocare în cloud și datele sunt asociate cu dispozitivul și cu informațiile utilizatorului. Pentru a folosi serviciul de stocare în cloud pentru un dispozitiv, un utilizator trebuie să achiziționeze serviciul pentru acel dispozitiv și nu poate verifica datele video încărcate în contul oricărui alt utilizator.
Documentație GHome