Jeśli urządzenie zostanie zresetowane, czy telefon połączony z urządzeniem przed resetem nadal będzie mógł nim sterować?
Jeśli urządzenie zostanie zresetowane, czy telefon połączony z urządzeniem przed resetem nadal będzie mógł nim sterować
Po zresetowaniu urządzenia jest ono automatycznie usuwane z aplikacji (nie dotyczy to sytuacji, gdy urządzenie takie jak kamera jest na stałe przypisane do aplikacji). W takim przypadku telefon nie może już sterować urządzeniem, a inne telefony mogą się z nim połączyć.
Dokumentacja GHome