Po udostępnieniu urządzenia członkom rodziny, czy muszę udostępniać je ponownie po dodaniu nowego urządzenia?
Po udostępnieniu urządzenia członkom rodziny, czy muszę udostępniać je ponownie po dodaniu nowego urządzenia
Możesz wykonać następujące kroki:
- Reguły udostępniania urządzeń możesz ustawić samodzielnie. Po zalogowaniu się do aplikacji zobaczysz udostępnione urządzenia w sekcji Profil → Udostępnianie urządzeń.
- Wejdź na stronę edycji użytkowników, którym udostępniasz powiązane urządzenie, i wybierz, czy nowe urządzenia mają być udostępniane automatycznie. Jeśli ta opcja jest włączona, urządzenia dodane później są automatycznie udostępniane temu użytkownikowi. Jeśli jest wyłączona, nie będą udostępniane automatycznie i trzeba je udostępnić ponownie ręcznie.
Dokumentacja GHome