Jak odłączyć/usunąć urządzenie, jeśli chcę je ponownie połączyć?
Jak odłączyć/usunąć urządzenie, jeśli chcę je ponownie połączyć
- Dotknij urządzenia na liście urządzeń, aby otworzyć jego panel sterowania.
- Dotknij przycisku w prawym górnym rogu, aby przejść do strony edycji urządzenia.
- Dotknij, aby usunąć wybrane urządzenie z listy urządzeń. Pamiętaj, że automatyzacje i sceny typu „dotknij i uruchom" powiązane z tym urządzeniem przestaną działać.
- Możesz również zresetować status modułu parowania sieciowego, aby usunąć urządzenie z listy urządzeń.
[!NOTE] Aby powiązać urządzenie o wysokim poziomie zabezpieczeń, takie jak inteligentna kamera, wideodomofon lub inteligentny zamek do drzwi, z innym kontem, musisz najpierw usunąć je z pierwotnego konta.
Dokumentacja GHome