Czy moje dane wideo w chmurze zostaną usunięte po wygaśnięciu usługi przechowywania w chmurze?
Dowiedz się, co dzieje się z Twoimi danymi wideo w chmurze po wygaśnięciu pakietu przechowywania w chmurze.
Szanowny Użytkowniku, przepraszamy za niedogodności. Gdy Twój pakiet usługi wygaśnie i go nie odnowisz, urządzenie przestaje przesyłać dane wideo do chmury, a Twoje dane wideo będą dzień po dniu usuwane z chmury zgodnie z cyklami życia określonymi w Twoim pakiecie usługi.
Czy po odnowieniu mogę wykorzystać niewykorzystane powiadomienia telefoniczne z wygasłego pakietu usług?
Niewykorzystane powiadomienia telefoniczne z wygasłego pakietu usług nie są przenoszone po odnowieniu.
Co się dzieje, gdy nazwa urządzenia zostanie zmieniona w aplikacji i nie można jej zsynchronizować z aplikacją głośnika innej firmy?
Nazwy urządzeń nie są synchronizowane między dwiema niezależnymi aplikacjami.
Dokumentacja GHome