Dlaczego nie widzę pamięci w chmurze, gdy zmieniam telefon i loguję się po jej zakupie?
Pamięć w chmurze jest powiązana zarówno z kontem, jak i z kamerą, więc zmiana któregokolwiek z nich wymaga ponownego zakupu.
Drogi użytkowniku, przepraszamy za niedogodności. Sprawdź, czy konto, na które się logujesz, oraz powiązana kamera to konto i kamera powiązane podczas zakupu pamięci w chmurze. Pamięć w chmurze jest powiązana z kontem i kamerą. Jeśli kamera z pamięcią w chmurze zostanie powiązana z nowym kontem, musisz ponownie kupić pamięć w chmurze. Podobnie, jeśli powiążesz nową kamerę z kontem, na którym pamięć w chmurze została już zakupiona, musisz ponownie kupić pamięć w chmurze dla tej nowej kamery.
Dokumentacja GHome