Dlaczego po otwarciu aplikacji wyświetla się przypomnienie o bezpieczeństwie?
Dlaczego aplikacja wyświetla przypomnienie o bezpieczeństwie przy uruchomieniu.
Szanowny Użytkowniku, przepraszamy za niedogodności. Ze względów bezpieczeństwa podczas logowania do aplikacji wykrywane są zagrożenia systemowe. Jeśli wykryty zostanie problem z dostępem root lub ryzyko nieautoryzowanego dostępu, aplikacja wyświetli przypomnienie o bezpieczeństwie, a Pan/Pani może zdecydować, czy zamknąć aplikację.
Dokumentacja GHome