Nie można powiązać numeru telefonu komórkowego z nowym kontem po dezaktywacji?
Dlaczego numeru z dezaktywowanego konta nie można od razu użyć ponownie.
Szanowny Użytkowniku, przepraszamy za niedogodności. Jeśli dezaktywuje Pan/Pani swoje konto, należy odczekać siedem dni, a w tym czasie nie można się również ponownie zalogować. Dezaktywacja nie następuje natychmiast. Dziękujemy za wsparcie i wyrozumiałość.
Dokumentacja GHome