Чи зможе користувач переглядати попередні відеодані пристрою після того, як я скасував послугу хмарного сховища для пристрою, а користувач знову придбав послугу хмарного сховища для цього пристрою?
Термін дії та дані хмарного сховища прив'язані як до пристрою, так і до облікового запису користувача, тому відеодані не можна переглядати між різними обліковими записами.
Шановний користувачу, перепрошуємо за незручності. Ні, користувач не зможе побачити цю інформацію, не знаючи даних вашого облікового запису. Термін дії послуги хмарного сховища та дані прив'язані до пристрою та інформації користувача. Щоб користуватися послугою хмарного сховища для пристрою, користувачеві потрібно придбати послугу для цього пристрою, і він не може переглядати відеодані, завантажені під обліковим записом будь-якого іншого користувача.
Документація GHome