Cum se șterg datele din istoricul dispozitivului?
Cum se șterg notificările și datele din istoricul unui dispozitiv.
Stimate utilizator, ne cerem scuze pentru neplăcerile create. Procedați astfel:
- Deschideți aplicația noastră.
- Apăsați „Eu — Centru de mesaje”.
- Apăsați pictograma de sub butonul „Roată”.
- Apoi puteți șterge toate notificările din istoric care aparțin dispozitivului.
- Restabiliți dispozitivul la setările din fabrică.
Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere.
Documentație GHome