După înlocuirea sistemului de operare al telefonului, contul original din aplicație se poate conecta normal?
Dacă contul original funcționează după schimbarea sistemului de operare.
Stimate utilizator, ne pare rău pentru neplăcerile create. Atât timp cât folosiți aceeași aplicație, vă puteți conecta în continuare și puteți păstra datele și setările originale.
Documentație GHome