Czy informacje o rodzinie zostaną usunięte po usunięciu rodziny?
Co dzieje się z informacjami o rodzinie i urządzeniami po usunięciu domu.
Drogi użytkowniku, przepraszamy za niedogodności. Jeśli usuniesz dom jako jego właściciel, informacje o rodzinie zostaną usunięte, a dodane urządzenia zostaną zresetowane. Jeśli usuniesz rodzinę jako administrator lub zwykły członek rodziny, rodzina nadal istnieje, ale opuszczasz ją i nie możesz już przeglądać informacji o rodzinie ani obsługiwać sprzętu domowego lub scen.
Czy oprócz przywrócenia ustawień fabrycznych istnieje inny sposób na wyczyszczenie danych historycznych?
Jak usunąć dane użytkowania urządzenia poza przywróceniem ustawień fabrycznych.
Iloma urządzeniami aplikacja może sterować jednocześnie?
Aplikacja obsługuje do 200 urządzeń, ale to router jest czynnikiem ograniczającym.
Dokumentacja GHome