Jak dezaktywować/usunąć moje konto?
Kroki dezaktywacji lub usunięcia konta w ustawieniach Bezpieczeństwa konta.
Drogi użytkowniku, przepraszamy za niedogodności. Jeśli chcesz to zrobić:
- Możesz kliknąć zdjęcie profilowe, aby przejść do strony „Ja”
- Następnie kliknij „Bezpieczeństwo konta” i „Dezaktywuj konto”.
Dokumentacja GHome