Після надання спільного доступу до мого пристрою членам родини, чи потрібно надавати доступ повторно під час додавання нового пристрою?
Після надання спільного доступу до мого пристрою членам родини, чи потрібно надавати доступ повторно під час додавання нового пристрою
Ви можете виконати такі кроки:
- Правила спільного доступу до пристроїв ви можете встановити самостійно. Після входу в застосунок переглядайте спільні пристрої в розділі Профіль → Спільний доступ до пристроїв.
- Перейдіть на сторінку редагування користувачів, які мають спільний доступ до вашого прив’язаного пристрою, і виберіть, чи надавати спільний доступ до нових пристроїв автоматично. Якщо ввімкнено, пристрої, додані пізніше, автоматично надаватимуться користувачеві. Якщо вимкнено, вони не надаватимуться автоматично, і доступ доведеться надавати вручну ще раз.
Документація GHome