De ce se afișează „Nume de utilizator sau parolă incorecte” când înregistrez un cont și asociez un skill?
De ce se afișează „Nume de utilizator sau parolă incorecte” când înregistrez un cont și asociez un skill?
De ce se afișează „Nume de utilizator sau parolă incorecte” când înregistrez un cont și asociez un skill?
După ce te înregistrezi în aplicație, datele contului tău sunt sincronizate global în câteva secunde. Totuși, deoarece mediul de rețea internațional este complex, sincronizarea poate fi întârziată sau poate eșua. În acest caz, „Nume de utilizator sau parolă incorecte” se afișează chiar dacă ai introdus numele de utilizator și parola corecte.
Așteaptă un moment și conectează-te din nou în aplicație. Dacă autentificarea tot eșuează, contactează personalul nostru de asistență pentru clienți.
Documentație GHome